Kesäkerhon ilmoittautuminen

ke 24.4. kello 08.00 - pe 3.5.

Kesäkerhon ilmoittautuminen Torikadun Olohuone

Kesäkerho 2019 tulee - Jippii! Ja ilmoittautuminen alkaa!Kesäkerhoa pidetään kesäkuun 3 viikkoa ennen juhannusta.

Kesäkerho 2019 tulee - Jippii!  Ja ilmoittautuminen alkaa!

Kesäkerhoa pidetään Torikatu 8:ssa kesäkuun 3 viikkoa ennen juhannusta.

Kerhoon voi ilmoittaa kaikki 3 vuotta täyttäneet, mutta ei vielä koulunkäyntiä aloittaneet lapset, jotka pärjäävät koko kerhoajan ilman omia vanhempiaan.

Maanantain kerho 3.6., 10.6. ja 17.6. klo 9-11 on tarkoitettu vain 3-vuotiaille.  4-6-vuotiaille voit varata paikan joko tiistai- tai keskiviikkoryhmään (viikot 23, 24 ja 25) klo 9-11.30. Sama lapsi voi siis osallistua kolmella peräkkäisellä viikolla saman viikon-päivän kerhoon. Torstaisin on klo 9-11 kesäperhekerho(kaikille lapsiperheille), johon ei tarvitse ilmoittautua.

Kesäkerhon ilmoittautumiset vastaavalle lastenohjaajalle Merja Elorannalle    p. 044 7248 374 tai merja.eloranta[at]evl.fi ke 24.4.2019 – pe 3.5.2019.

Kerhoon otetaan mukaan ulkoiluvaatteet, pikkuiset eväät ja kerhotossut.

Tervetuloa!

Kerholaisia odotellen Anne, Unna ja isoset, Hämeenkyrön seurakunta

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.

Kesäperhekerho

Lapsiperheiden oma kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!