Perheleirin ilmoittautuminen

ti 23.4. kello 00.01 - su 19.5.

Perheleirin ilmoittautuminen Särkijärven leirikeskus

Perheleiri pidetään 9.-11.8.2019 Särkijärven leirikeskuksessa

Lähtisitkö Sinä Perheesi Kanssa Leirille  elokuisena viikonloppuna 9.-11.8.2019?

Tiedossa on lähes kaksi vuorokautta Kiireetöntä Yhdessäoloa ja Hauskaa Puuhaa, Hyvää ruokaa, Leikkimistä, Pelailua, Veneilyä, Saunomista, Uimista, Laulamista sekä Kädentaitojen harjoittamista. Ohjelmaa on sekä ikäryhmille erikseen että oman perheen kesken yhdessä toisten perheiden kanssa.

Perheleiri pidetään Särkijärven leirikeskuksessa (Leirikeskuksentie 80) ja leirin johtajana toimii vastaava lastenohjaaja Merja Eloranta, leirillä on mukana lisäksi pappi sekä joukko lastenohjaajia ja isosia.

Leirille mahtuu noin 50 leiriläistä.

Leirin hinta on 40 euroa/aikuinen ja 25 euroa/lapsi, alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi, maksu korkeintaan kolmesta lapsesta. Mahdollisuus tukeen. Lasku tulee leirin jälkeen sähköpostilinkkinä.

Aloitamme pe 9.8. klo 16.30 ja päätämme su 11.8. lounaaseen.

Ilmoittautumislinkki löytyy varhaiskasvatuksen sivuilta. Linkki aukeaa  ti 23.4.2018 ja sulkeutuu su 19.5.2018. Ensikertalaiset ovat etusijalla.

Ilmoitamme leirille pääsystä toukokuun loppuun mennessä.       Leirille mahtuneet saavat kesäkuussa leirikirjeen, jossa tarkemmat tiedot leirin ohjelmasta ym.

Hämeenkyrön seurakunta, Varhaiskasvatus- ja perhetyö

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.