Anna valo pimeään -lauluilta

Anna valo pimeään -lauluilta

Ravintola Sarvi, Kyröskoski

Ilta täynnä tunnelmaa ja koskettavia iskelmiä

Aivan uudenlainen ja ennennäkemätön ilta musiikin parissa; tuttujen iskelmien takaa avautuu syvä sanoma ihmiselämän salaisuuksista, joita me kaikki ihmettelemme päivittäin.

Illan rennossa menossa mukana:

Solisteina Aarre Aalto, Jarmo Grek, Olli-Pekka Junttila ja Paula Perälä.

Koskettimet ja laulu Jukka Hovila

Kitara ja laulu, Raimo Mäensivu

Basso, Kai Kouri

Rummut, W-M Paukkunen

Laulujen lomassa puhelee Anu-pappi.

Tulee kuulemaan ja kokemaan - pari laulua laulamme illan aikana myös yhdessä!

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi

Kesäraamis

Kaikille avoin ryhmä tutkia ja tuumia

Kesäraamis

Kaikille avoin ryhmä tutkia ja tuumia

Vanhan hautausmaan kappeli

Kesäinen lauluilta

Laulamme yhdessä toivevirsiä! Ennen lauluhetkeä on mahdollista osallistua hautausmaakierrokselle klo 17.00!