Pääsiäisyön messu

Kristus nousi kuolleista! Pääsiäisyön messussa kokoonnumme ylösnousemuksen ilosanomaa jakamaan, ylistämään, kiittämään ja yhteiseen ehtoollispöytään.

Messussa myös rukoillaan viime pääsiäisen jälkeen kastettujen puolesta ja tyhjennetään kastettujen taulu. Messun musiikista vastaa Heavenly House Band johtajanaan Sanna Loikas. Liturgina on Henna-Riikka Kivistö.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu

Messu on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, jossa saamme tulla ehtoolliselle, saamme laulaa ja rukoilla yhdessä, sekä kuunnella Jumalan sanaa.

Hämeenkyrön Terveyskeskus

Musiikkihartaudet

Jumalan sanan ravintoa ja virkistystä musiikin sekä pienen sanan kautta!

Hämeenkyrön Terveyskeskus

Musiikkihartaudet

Voimaa ja virkistystä musiikin sekä pienen sanan kautta!