Perhekerholaisille pääsiäisohjelmaa

Perhekerholaisille pääsiäisohjelmaa Hämeenkyrön kirkko

Katso tarkemmat tiedot klikkaamalla :)

Tänään tarjolla pääsiäisohjelmaa perheille Hämeenkyrön kirkossa. Tutustumme pääsiäisen tapahtumiin muovailuvahahahmojen kautta, syömme omia(muistakaa ottaa mukaan kotoa) eväitä, leikimme, värittelemme ja laulamme. Tervetuloa!

lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Teen myös muutaman tunnin viikossa someen ja nettisivuihin painottuvaa tiedotusta.

Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004. Olen opiskellut myös kirjoittamista.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

lastenohjaaja

Hei, olen Unna.. toimin Hämeenkyrön lapsi- ja perhetyössä lastenohjaajana. Lastenohjaajan tehtävissä olen työskennellyt koko työikäni. Lapset ja perheet ovat sydämenasiani ja työtäni teen kiitollisin mielin.

Omaan perheeseeni kuuluu aviomies Timo ja neljä omaa lasta sekä kolme lahjalasta. Saan olla myös kolmelle lapsenlapselle mummi.

Harrastan juoksua, kävelyä, metsässä samoilua ja kuksakahveita nuotioilla. Tykkään kovasti myös tehdä erilaisia kädentaitoja sekä lukea kirjoja.

Mottoni on.. muista elää ja tehdä hyvää.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.

Kesäperhekerho

Lapsiperheiden oma kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!