Ruokala, Kirkkoahde 4

Kotorinteen kerho on kaikille avoin kohtaamis- ja hiljentymispaikka

Kotorinteen ruokalassa kokoontuu kerho, johon tulee parisenkymmentä alueella asuvaa ja muutamia toisaalllakin asuvia. Mukaan mahtuu uusiakin! Kerhossa on vaihtelevaa ohjelmaa, hartaushetki, laulua, keskustelua, aivojumppaa, milloin mitäkin. Liikuntarajoitteisia autetaan paikalle ja omainenkin saattajana voi tulla mukaan kerhoon. Diakoniatyöntekijä on joka kerta paikalla ja usein mukana on vieraana joku seurakunnan papeista, kanttori tai muu esiintyjä. Tällä kertaa ollaan hiljaisen viikon tunnelmissa ja mukana on pastori Anu Mätäsniemi.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Vesala, Vesajärventie 1720

Vesajärven kultaisen iän kerho

Kaikille avoin kyläkerho.

Ruokala, Kotorinne, Kirkkoahde 4

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen kerho kokoaa yhteen alueella asuvat, mutta tervetulleita ovat uudetkin lähistöllä asuvat ja toimintaa ja hartaushetkeä arjen keskelle kaipaavat.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli