Ankkuri-ilta Särkijärven leirikeskus

Haluatteko ankkuroitua lujemmin parisuhteeseen tai löytää keinoja sen hoitamiseen? Sanaa ja suhteenhoitoa tarjolla Ankkuri-illoissa.

Ankkuri-illat

Haluatteko ankkuroitua lujemmin parisuhteeseen tai löytää keinoja sen hoitamiseen? Tervetuloa Ankkuri-iltoihin niin avioparit kuin myös seurustelevat parit! Iltoihin sisältyy pieni raamattupiirihetki.

Parisuhdeillat seurakunnan leirikeskuksen takkatuvalla 4.2. – 13.5.2019 parillisten viikkojen maanantai-iltoina klo 18-20.

4.2., 18.2., 4.3., 18.3., 1.4., 15.4., 29.4. ja 13.5.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.