Naistenkahvila

Naistenkahvila Isopappila

Naistenkahvila on arjen hengähdyspaikka kauniissa pappilassa mielenkiintoisen aiheen äärellä

Hämeenkyrön naiset ovat kokoontuneet Naistenkahvilaan joka vuosi jo 25 vuoden ajan! On juhlan aika. Vieraana on kirjailija, laulunsanoittaja, runoilija, Vivamon Raamattukylän taiteellinen johtaja Anna- Mari Kaskinen. Tule kakkukahville ja tuo ystäväsikin!

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä

Messukoulutus

Haluaisitko olla mukana messun eri tehtävissä? Jakaa ehtoollista, olla lukutehtävässä, kantaa kolehtia, järjestää kirkkokahvit tai olla ovilla vastaanottamassa kirkkoväkeä? Oletko kiinnostunut kuulemaan enemmän ehtoollisen merkityksestä?