Nuorten rukouspiiri

Punainen Pirtti

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen kristillisten kirkkojen ja oman seurakuntamme puolesta.

Sinä, joka olet kiinnostunut rukoilemisesta tai haluaisit oppia harjaantuneeksi rukoilijaksi -Tule rukoilemaan.

Rukouspiirissä rukoillaan Suomen ja Hämeenkyrön sekä kristillisten kirkkojen puolesta. Henkilökohtaisia rukousaiheita saa myös esittää.

Rukouspiiri on tarkoitettu ensisijaisesti nuorekkaille ja nuorille, mutta emme käännytä ketään ovelta pois, kaikenikäiset ovat tervetulleita.

Rukouspiirit ovat maksuttomia, kahvia saattaa olla tarjolla.

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Nuorten rukouspiiri

Nuortenilta

Nuortenillassa voit viettää aikaa toisten nuorten kanssa, ollaan hetki Sanan äärellä, hengaillaan, pelaillaan ja nautitaan kahvia/teetä.