Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen seurakuntakerho

Ruokal. Kotrinne, Kirkkoahde 4

Kerho on kaikille avoin diakonian kohtaamis- ja hiljentymispaikka

Kotorinteen ruokalassa kokoontuu kerho, johon tulee parisenkymmentä alueella asuvaa ja muutamia toisaalllakin asuvia. Mukaan mahtuu uusiakin! Kerhossa on vaihtelevaa ohjelmaa, hartaushetki, laulua, keskustelua, aivojumppaa, milloin mitäkin. Liikuntarajoitteisia autetaan paikalle ja omainenkin saattajana voi tulla mukaan kerhoon. Diakoniatyöntekijä on joka kerta paikalla ja usein mukana on vieraana joku seurakunnan papeista, kanttori tai muu esiintyjä.  Tällä kertaa mukana on kanttorimme Sanna Loikas.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Ravintola Sarvi, Kyröskoski

Anna valo pimeään -lauluilta

Ilta täynnä tunnelmaa ja koskettavia iskelmiä

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho

Kerho on kaikille avoin diakonian kohtaamis- ja hiljentymispaikka

Pikkumessu

Pääsiäisviikon iloinen pikkumessu on täynnä kevään iloa ja valoa! Tule ammentamaan virkistystä ja hyvää mieltä sekä juhlimaan pääsiäistä!