Järvenkylän - Kostulan - Särkijärven - Osaran Kinkerit

Järvenkylän - Kostulan - Särkijärven - Osaran Kinkerit

Anna-Maija ja Matti Frantsilan kodissa os. Osarantie 50

Mielenkiintoisia keskusteluja, hengellistä ravintoa, yhteislaulua ja kohtaamisia!

Kinkereillä ei nykyään ole papin "kuulusteluja" vaan mukavaa yhdessäoloa! Voit osallistua keskusteluun tai kuunnella rauhassa.
Ole kuin kotonasi. Yksi tärkeä kinkereiden tarkoitus on saattaa seurakuntalaiset yhteen tapaamaan toisiaan ja nauttimaan toistensa seurasta - näin torjumme yksinäisyyttä!
Kinkerit ovat kaikille ja kaikenikäisille avoimia tilaisuuksia, joissa voi tutustua kyliin ja kyläläisiin!

Kahvitus klo 17.30-18.00, voit tulla omaan tahtiisi mukaan!

Mukana Henna-Riikka-pappi ja Sanna-kanttori.

vt. kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94

Vanajan varttuneet -kerho

Marian Ilmestyspäivän ja Minna Canthin tunnelmissa: Naiseus ja Marian rooli kirkossamme

Hoivakoti Attendo Kyröskoski, Pohjantähdentie 12