Järvenkylän - Kostulan - Särkijärven - Osaran Kinkerit

Järvenkylän - Kostulan - Särkijärven - Osaran Kinkerit

Anna-Maija ja Matti Frantsilan kodissa os. Osarantie 50

Mielenkiintoisia keskusteluja, hengellistä ravintoa, yhteislaulua ja kohtaamisia!

Kinkereillä ei nykyään ole papin "kuulusteluja" vaan mukavaa yhdessäoloa! Voit osallistua keskusteluun tai kuunnella rauhassa.
Ole kuin kotonasi. Yksi tärkeä kinkereiden tarkoitus on saattaa seurakuntalaiset yhteen tapaamaan toisiaan ja nauttimaan toistensa seurasta - näin torjumme yksinäisyyttä!
Kinkerit ovat kaikille ja kaikenikäisille avoimia tilaisuuksia, joissa voi tutustua kyliin ja kyläläisiin!

Kahvitus klo 17.30-18.00, voit tulla omaan tahtiisi mukaan!

Mukana Henna-Riikka-pappi ja Sanna-kanttori.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Messu

Messu on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, jossa saamme tulla ehtoolliselle, saamme laulaa ja rukoilla yhdessä, sekä kuunnella Jumalan sanaa.

Hoivakoti Attendo Kyröskoski

Hartaus

Valoa, iloa ja voimaa Jumalan sanasta!