Perheiden majatalomessu

Perheiden majatalomessu Hämeenkyrön kirkko

Tervetuloa perhemessuun! Messun musiikista vastaa nuorten bändi Heavenly Houseband.

Tervetuloa perhemessuun! Messun musiikista vastaa nuorten bändi Heavenly Houseband ja kanttori Sanna Loikas. Pappi Henna-Riikka Kivistö ja lastenohjaajat.

Messun jälkeen on maksuton lounas Isopappilassa. Lounaalle täytyy ilmoittautua viimeistään 17.3.2019 tästä linkistä.

Messuun olet tervetullut vaikka et ilmoittautuisikaan lounaalle. Vaikka kyseessä on perhemessu, ihan kuka tahansa on tervetullut mukaan. Saammehan kaikki kuulua Jumalan perheeseen.

vt. kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho. Tervetuloa :)

Junnu-ilta

Alakouluikäisten oma toiminnallinen ilta