Donkkis Big Night

Donkkis Big Night

Kosken Syke, Kirkkokatu 4, 39200 Kyröskoski

Kouluikäisten toiminnallinen tapahtuma. Hauskaa puuhaa, kisailua, jättinyyttärit ja terveisiä Taivaan Isältä :)

1-6-luokkalaisille tarkoitettu toiminnallinen tapahtuma. Ohjelmassa on hauskaa puuhaa, kisailua, musiikkia, jättinyyttärit ja terveisiä Taivaan Isältä. Tapahtuma on kokonaisuus, johon on tarkoitus tulla mukaan koko ajaksi. Ovet pidetään auki noin 15 minuuttia tapahtuman alkamisen jälkeen.

Tuo mukanasi yhteiseen nyyttäripöytään jotain hyvää naposteltavaa, kuten viinirypäleitä, sipsiä, karkkia, keksiä tms. Älä ota mukaan juomia. Seurakunta tarjoaa kaikille mehut ja voileipiä.

Ohjelmasta vastaavat varhaisnuorisotyönohjaaja Tuomas Ukkonen, vapaaehtoiset seurakuntalaiset ja isoset. Vapaaehtoisia aikuisia tarvitaan vielä mukaan. Haluaisitko sinä tulla auttamaan tärkeän tehtävään? Puuhaa on monenlaista. Ota rohkeasti yhteyttä Tuomakseen ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Junnu-ilta PERUTTU

PERUUNTUNUT! Sairastumisen vuoksi. Ensi viikolla junnu-ilta jatkuu normaalisti.

Monitoimikeskus Silta

Kokkikerho 4-6 luokkalaisille