Pappilan porinapiiri

Pappilan porinapiiri Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Kahvia, keskustelua ja ihanaa yhdessäoloa pappilan kotoisassa tunnelmassa! Tule mukaan kun ehdit!

Aloitamme uuden aikuisten avoimen keskustelupiirin Isopappilassa. Ensimmäisellä kerralla sovimme yhdessä kevään keskustelunaiheista sekä piirin kokoontumisajankohdista ja kellonajasta. Piiri kokoontuu Anu-papin työhuoneessa.

Porinapiirissä saamme olla sellaisina kuin olemme. On vapaus puhua tai olla hiljaa. Tärkeää on kiireettömyys, kohtaaminen ja yhdessäolo.

Voit tulla paikalle kun ehdit, aloitamme kahvittelulla.

Lämpimästi tervetuloa!

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi

Perjantaikeidas

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Eläkeväen virkistyspäivät

Diakoniatyön järjestämä kahden yön leiri alkukesällä. Tule mukaan!

Kesäraamis

Kaikille avoin ryhmä tutkia ja tuumia