Hyvän silmukat - neulonta pop up

to 21.3. kello 17.00 - kello 19.00

Hyvän silmukat - neulonta pop up

Hämeenkyrön kirjasto

Seurakunnan ja Rönsy ry:n yhteinen tempaus: Neulotaan yhdessä tilkkuja ja niistä peittoja - ilahduttamaan vauvaperheitä. Lue lisää!

Seurakunnan ja Rönsy ry:n yhteinen tempaus: Neulotaan yhdessä tilkkuja ja niistä peittoja - ilahduttamaan vauvaperheitä. Voit tulla mukaan yhdeksi kerraksi tai vaikka joka kerta.

 

21.3. klo 17-19 Hämeenkyrön kirjasto

2.4. klo 10-11.30 Tuulensuun päivätoiminta (Kirkkoahde 4-6)

 

*Neulotaan yhdessä tilkkuja ja niistä peittoja, joilla ilahdutetaan hämeenkyröläisiä vauvaperheitä srk:n Sylivauvat-työn kautta.

*Paikanpäällä on lankoja ja puikkoja - neuvotaan tarvittaessa toisiamme.

*Voit myös neuloa kotona neliskulmaisia 20x20 cm tilkkuja ja tuoda ne paikanpäälle. Lankasuositus: pesun kestävä sukkalanka jossa villaa 75%. Lisänä voi käyttää efektilankoja. Tilkun tyyli ja tekniikka on vapaa.

*Voit osallistua myös lahjoittamalla iloisen värisiä lankoja - pienetkin langanloput käyvät

 

www.hronsy.fi www.hameenkyronseurakunta.fi

Hyvä luo hyvää - yhdessä enemmän


lastenohjaaja

Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Teen myös muutaman tunnin viikossa someen ja nettisivuihin painottuvaa tiedotusta.

Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004. Olen opiskellut myös kirjoittamista.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.