Hartaushetki

Hartaushetki

Kurjenmäkikoti (pohjakerros)

Voimaa ja siunausta Jumalan sanasta

Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa myös Kurjenmäen asukkaiden omaiset viivähtämään hetki Jumalan kämmenellä!

kappalainen

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Tupalan kerhohuone os. Alasentie 12

Pääsiäisehtoollinen

Kiirastorstaina vietämme Tupalan yhteisessä kerhotilassa ehtoollishetkeä. Tilaisuus on avoin kaikille!

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Punainen Pirtti

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen kristillisten kirkkojen ja oman seurakuntamme puolesta.