Toukola, Sasintie 20

Kerho on diakonian avoin kohtaamis- ja hiljentymispaikka

Sasin Toukolassa kokoontuu kerho, johon tulee kymmenisen alueella asuvaa ja joskus toisaallakin asuvia. Mukaan mahtuu uusiakin! Kerhossa on vaihtelevaa ohjelmaa, hartaushetki, laulua, keskustelua, aivojumppaa, milloin mitäkin.  Diakoniatyöntekijä on joka kerta paikalla ja silloin tällöin mukana on vieraana joku seurakunnan papeista, kanttori tai muu esiintyjä. Alussa juomme seurakunnan tarjoamat pullakahvit. Kerho kestää puolitoista tuntia. Tällä kertaa Pirjo-diakonin matkassa on pastori Mari Metsävainio.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Ravintola Sarvi, Kyröskoski

Anna valo pimeään -lauluilta

Ilta täynnä tunnelmaa ja koskettavia iskelmiä

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho

Kerho on kaikille avoin diakonian kohtaamis- ja hiljentymispaikka

Pikkumessu

Pääsiäisviikon iloinen pikkumessu on täynnä kevään iloa ja valoa! Tule ammentamaan virkistystä ja hyvää mieltä sekä juhlimaan pääsiäistä!