Nuorten raamattupiiri

Punainen Pirtti

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Raamattupiiri on avoin kaikille, mutta ensisijaisesti tarkoitettu nuorille ja nuorekkaille Raamattuun tutustujille. Luemme Raamattua, keskustelemme siitä ja käytämme erilaisia kommentaareja päästäksemme jyvälle Raamatun salaisuuksista.

Miksi Jeesus kuoli, mitä synti on, mihin tarvitsen uskoa jne. Jos haluat päästä selville, mitä Raamatussa lukee tule paikalle.

Tilaisuus on maksuton ja kahvipannu on kuumana.

Messu

Tänä sunnuntaina hämmästelemme Jeesuksen ensimmäistä ihmettä Kaanaan häissä. Hämmästelemässä mukana Henna-Riikka Kivistö, Sanna Loikas ja Mikkeli Kivimäki. Messussa mukana hiihtoloman rippikoululaiset (sekä päiväkoulu että leiri).

Nuorten raamattupiiri

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen kristillisten kirkkojen ja oman seurakuntamme puolesta.