MIESTEN JA NAISTEN YHTEINEN ILTA

MIESTEN JA NAISTEN YHTEINEN ILTA Isopappila

Naisten ja miesten yhteinen iltaan voit tulla yksin tai kaksin tai kaveriporukassa. Olemme yhdessä mielenkiintoisen aiheen ja vieraan, Olli Seppäsen, kapteeni evp:n seurassa.

Kokoonnumme kaikenikäiset miehet ja naiset, yksin ja yhdessä kuulemaan mitä hävittäjälentäjä, kapteeni evp Olli Seppänen kertoo "Siunauksesta Suomen yllä". Ilta kokoaa niin miestenilloissa kuin Naistenkahviloissa kävijät yhteen sekä kaikki muut aiheesta kiinnostuneet. Illan aluksi juomme kahvit kaikessa rauhassa. Niistä vapaaehtoinen kolehti nimikkolähetillemme.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä

Messukoulutus

Haluaisitko olla mukana messun eri tehtävissä? Jakaa ehtoollista, olla lukutehtävässä, kantaa kolehtia, järjestää kirkkokahvit tai olla ovilla vastaanottamassa kirkkoväkeä? Oletko kiinnostunut kuulemaan enemmän ehtoollisen merkityksestä?