MIESTEN JA NAISTEN YHTEINEN ILTA

MIESTEN JA NAISTEN YHTEINEN ILTA Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Naisten ja miesten yhteinen iltaan voit tulla yksin tai kaksin tai kaveriporukassa. Olemme yhdessä mielenkiintoisen aiheen ja vieraan, Olli Seppäsen, kapteeni evp:n seurassa.

Kokoonnumme kaikenikäiset miehet ja naiset, yksin ja yhdessä kuulemaan mitä hävittäjälentäjä, kapteeni evp Olli Seppänen kertoo "Siunauksesta Suomen yllä". Ilta kokoaa niin miestenilloissa kuin Naistenkahviloissa kävijät yhteen sekä kaikki muut aiheesta kiinnostuneet. Illan aluksi juomme kahvit kaikessa rauhassa. Niistä vapaaehtoinen kolehti nimikkolähetillemme.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Ravintola Sarvi, Kyröskoski

Anna valo pimeään -lauluilta

Ilta täynnä tunnelmaa ja koskettavia iskelmiä

Pikkumessu

Pääsiäisviikon iloinen pikkumessu on täynnä kevään iloa ja valoa! Tule ammentamaan virkistystä ja hyvää mieltä sekä juhlimaan pääsiäistä!

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli