Israel-piiri

Israel-piiri Torikadun Olohuone

Israel-piirissä kokoonnutaan yhteen ajankohtaisten uutisten ja rukouksen merkeissä.

Tervetuloa uudetkin Israelin tilanteesta ja sen puolesta rukoilemisesta kiinnostuneet mukaan Israel-piiriin. Yhteyshenkilönä toimii Marjatta Jääskeläinen ja joskus mukana on alustajavieras.

Illassa on kahvitarjoilu.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä

Messukoulutus

Haluaisitko olla mukana messun eri tehtävissä? Jakaa ehtoollista, olla lukutehtävässä, kantaa kolehtia, järjestää kirkkokahvit tai olla ovilla vastaanottamassa kirkkoväkeä? Oletko kiinnostunut kuulemaan enemmän ehtoollisen merkityksestä?