Kyröspohjan Kinkerit

Kyröspohjan Kinkerit

Kuukalla os. Nikkari-Tuomisentie 2

Mielenkiintoisia keskusteluja, hengellistä ravintoa, yhteislaulua ja kohtaamisia!

Kinkereillä ei nykyään ole papin "kuulusteluja" vaan mukavaa yhdessäoloa! Voit osallistua keskusteluun tai kuunnella rauhassa.
Ole kuin kotonasi. Yksi tärkeä kinkereiden tarkoitus on saattaa seurakuntalaiset yhteen tapaamaan toisiaan ja nauttimaan toistensa seurasta - näin torjumme yksinäisyyttä!
Kinkerit ovat kaikille ja kaikenikäisille avoimia tilaisuuksia, joissa voi tutustua kyliin ja kyläläisiin!

Kahvitus klo 18.00 alkaen, voit tulla omaan tahtiisi mukaan!

Mukana Henna-Riikka -pappi ja Sanna-kanttori.

vt. kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu

Uusien työntekijöiden ja luottamushenkilöiden tehtäviinsä siunaaminen. Musiikissa mukana mm. MiniGospelSingers ja Heavenly House Band. Lopuksi kahvit.Tervetuloa!

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.