Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen seurakuntakerho

Ruokala, Kotorinne, Kirkkoahde 4

Kotorinteen kerho kokoaa yhteen alueella asuvat, mutta tervetulleita ovat uudetkin lähistöllä asuvat ja toimintaa ja hartaushetkeä arjen keskelle kaipaavat.

Kotorinteen ruokalassa kokoontuu kerho, johon tulee parisenkymmentä alueella asuvaa ja muutamia toisaalllakin asuvia. Mukaan mahtuu uusiakin! Kerhossa on vaihtelevaa ohjelmaa, hartaushetki, laulua, keskustelua, aivojumppaa, milloin mitäkin. Liikuntarajoitteisia autetaan paikalle ja omainenkin saattajana voi tulla mukaan kerhoon. Diakoniatyöntekijä on joka kerta paikalla ja usein mukana on vieraana joku seurakunnan papeista, kanttori tai muu esiintyjä. Tällä kertaa paikalla on Kyröskosken mieskuoro Johanna Eräsen johdolla. Seurakunta tarjoaa pullakahvit kaikille. Kerho kestää reilun tunnin.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho

Kerho on kaikille avoin diakonian kohtaamis- ja hiljentymispaikka

Koskilinna, Koskilinnankuja 3