Messu Hämeenkyrön kirkko

Uusien työntekijöiden ja luottamushenkilöiden tehtäviinsä siunaaminen. Musiikissa mukana mm. MiniGospelSingers ja Heavenly House Band. Lopuksi kahvit.Tervetuloa!

Tässä messussa siunataan tehtäviinsä seurakunnat uudet työntekijät ja luottamushenkilöt. Musiikissa MiniGospelSingers, Heavenly House Band ja Tuomas Ukkonen. Pappina Henna-Riikka, kanttorina Sanna. Lopuksi kirkkokahvit tarjolla kirkossa.

Olet lämpimästi tervetullut!

---

Enää seitsemänkymmentä päivää pääsiäiseen! Messussa puhutaan ja lauletaan ansaitsemattomasta armosta. Messussa mukana SJ2-rippikouluryhmä.Messu on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, jossa saamme tulla ehtoolliselle, saamme laulaa ja rukoilla yhdessä, sekä kuunnella Jumalan sanaa.

vt. kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94

Vanajan varttuneet -kerho

Marian Ilmestyspäivän ja Minna Canthin tunnelmissa: Naiseus ja Marian rooli kirkossamme

Hoivakoti Attendo Kyröskoski, Pohjantähdentie 12