Naistenkahvila

ke 13.2. kello 18.00

Naistenkahvila Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Naistenkahvila on hengähdyspaikka keskellä viikkoa tunnelmaisessa Isopappilassa mielenkiintoisen aiheen ympärillä: JALANJÄLJET HIEKASSA - merimatka musiikin ja kuvataiteen keinoin

Naistenkahvila

on hengähdyspaikka arjen keskellä kaiken ikäisille naisille. Nauti kuppi kahvia kauniissa Isopappilassa toisten naisten seurassa ja saat uutta ajateltavaa mielenkiintoisen alustuksen merkeissä. Naisten kahvila kokoontuu Isopappilassa tai muussa mainitussa paikassa noin kerran kuussa. Illat alkavat kahvilla klo 18 ja noin 18.30 esiintyy puhujavieras. Illoissa kerätään vapaaehtoinen kolehti nimikkoläheteillemme. Tänä iltana on paikalla kaksi naista, flyygeli, laulut, kitara ja pastellivärit. JÄLJET HIEKASSA on merimatka kahden taiteilijan seurassa. Ohjelma sisältää koskettavaa hengellistä musiikkia ja kuningas Daavidin tekstejä. Yleisön edessä syntyy kookas maalaus, jolla on rohkaiseva sanoma.


diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Katso myös

ti 23.4. klo 19.30

Ravintola Sarvi, Kyröskoski

Anna valo pimeään -lauluilta

Ilta täynnä tunnelmaa ja koskettavia iskelmiä
ke 24.4. klo 18.00 -18.45

Hämeenkyrön kirkko

Pikkumessu

Pääsiäisviikon iloinen pikkumessu on täynnä kevään iloa ja valoa! Tule ammentamaan virkistystä ja hyvää mieltä sekä juhlimaan pääsiäistä!
to 25.4. klo 10.00 -13.15

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä