Naistenkahvila

ke 13.2. kello 18.00

Naistenkahvila Isopappila

Naistenkahvila on hengähdyspaikka keskellä viikkoa tunnelmaisessa Isopappilassa mielenkiintoisen aiheen ympärillä: JALANJÄLJET HIEKASSA - merimatka musiikin ja kuvataiteen keinoin

Naistenkahvila

on hengähdyspaikka arjen keskellä kaiken ikäisille naisille. Nauti kuppi kahvia kauniissa Isopappilassa toisten naisten seurassa ja saat uutta ajateltavaa mielenkiintoisen alustuksen merkeissä. Naisten kahvila kokoontuu Isopappilassa tai muussa mainitussa paikassa noin kerran kuussa. Illat alkavat kahvilla klo 18 ja noin 18.30 esiintyy puhujavieras. Illoissa kerätään vapaaehtoinen kolehti nimikkoläheteillemme. Tänä iltana on paikalla kaksi naista, flyygeli, laulut, kitara ja pastellivärit. JÄLJET HIEKASSA on merimatka kahden taiteilijan seurassa. Ohjelma sisältää koskettavaa hengellistä musiikkia ja kuningas Daavidin tekstejä. Yleisön edessä syntyy kookas maalaus, jolla on rohkaiseva sanoma.


diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Katso myös

to 21.2. klo 10.00 -13.15

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä
to 28.2. klo 10.00 -13.15

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä
ke 6.3. klo 16.00 -17.30

Hämeenkyrön kirkko

Messukoulutus

Haluaisitko olla mukana messun eri tehtävissä? Jakaa ehtoollista, olla lukutehtävässä, kantaa kolehtia, järjestää kirkkokahvit tai olla ovilla vastaanottamassa kirkkoväkeä? Oletko kiinnostunut kuulemaan enemmän ehtoollisen merkityksestä?