Jumesniemi-Sirkkalan Kinkerit

Jumesniemi-Sirkkalan Kinkerit

Jaskaralla os. Sasslinintie 49, Jumesniemi

Mielenkiintoisia keskusteluja, hengellistä ravintoa, yhteislaulua ja kohtaamisia!

Kinkereillä ei nykyään ole papin "kuulusteluja" vaan mukavaa yhdessäoloa! Voit osallistua keskusteluun tai kuunnella rauhassa.
Ole kuin kotonasi. Yksi tärkeä kinkereiden tarkoitus on saattaa seurakuntalaiset yhteen tapaamaan toisiaan ja nauttimaan toistensa seurasta - näin torjumme yksinäisyyttä!
Kinkerit ovat kaikille ja kaikenikäisille avoimia tilaisuuksia, joissa voi tutustua kyliin ja kyläläisiin!

Kahvitus klo 18.30 alkaen, voit tulla omaan tahtiisi mukaan!

Mukana Anu-pappi ja Sanna-kanttori.

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi

Messu

Uusien työntekijöiden ja luottamushenkilöiden tehtäviinsä siunaaminen. Musiikissa mukana mm. MiniGospelSingers ja Heavenly House Band. Lopuksi kahvit.Tervetuloa!

Kuukalla os. Nikkari-Tuomisentie 2

Kyröspohjan Kinkerit

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.