Haukijärven Kinkerit

Haukijärven Kinkerit

Karmel-kodilla os. Hahmajärventie 108

Mielenkiintoisia keskusteluja, hengellistä ravintoa, yhteislaulua ja kohtaamisia!

Kinkereillä ei nykyään ole papin "kuulusteluja" vaan mukavaa yhdessäoloa! Voit osallistua keskusteluun tai kuunnella rauhassa.
Ole kuin kotonasi. Yksi tärkeä kinkereiden tarkoitus on saattaa seurakuntalaiset yhteen tapaamaan toisiaan ja nauttimaan toistensa seurasta - näin torjumme yksinäisyyttä!
Kinkerit ovat kaikille ja kaikenikäisille avoimia tilaisuuksia, joissa voi tutustua kyliin ja kyläläisiin!

Kahvitus klo 13.30 alkaen, voit tulla omaan tahtiisi mukaan!

Mukana Mari-pappi ja Sanna-kanttori.

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Messu

Uusien työntekijöiden ja luottamushenkilöiden tehtäviinsä siunaaminen. Musiikissa mukana mm. MiniGospelSingers ja Heavenly House Band. Lopuksi kahvit.Tervetuloa!

Kuukalla os. Nikkari-Tuomisentie 2

Kyröspohjan Kinkerit

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.