Kynttilänpäivän messu

Keskiajalta lähtien kynttilänpäivänä on vihitty käyttöön vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Mekin saamme kynttilöiden valoa katsellessa muistaa, että Jeesus on maailman valo. Kynttilänpäivän messussa mukana Henna-Riikka Kivistö ja Sanna Loikas. Mukana myös SJ3-rippikouluryhmä.

Messu on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, jossa saamme tulla ehtoolliselle, saamme laulaa ja rukoilla yhdessä, sekä kuunnella Jumalan sanaa.

vt. kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu

Uusien työntekijöiden ja luottamushenkilöiden tehtäviinsä siunaaminen. Musiikissa mukana mm. MiniGospelSingers ja Heavenly House Band. Lopuksi kahvit.Tervetuloa!

Kuukalla os. Nikkari-Tuomisentie 2

Kyröspohjan Kinkerit

Mielenkiintoisia keskusteluja, hengellistä ravintoa, yhteislaulua ja kohtaamisia!

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.