Messu

Jeesus herättää uskon. Jeesuksen tekemistä ihmeistä uskon herättäminen on kaikkein suurin ja kauaskantoisin. Messussa palvelutehtävissä Henna-Riikka Kivistö, musiikissa Johanna Eränen,Tuomas Ukkonen, Eelis Mäkipää ja Teemu Märri. Messussa mukana SJ3-rippikouluryhmä.

Messu on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, jossa saamme tulla ehtoolliselle, saamme laulaa ja rukoilla yhdessä, sekä kuunnella Jumalan sanaa.

vt. kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Messu

Uusien työntekijöiden ja luottamushenkilöiden tehtäviinsä siunaaminen. Musiikissa mukana mm. MiniGospelSingers ja Heavenly House Band. Lopuksi kahvit.Tervetuloa!

Kuukalla os. Nikkari-Tuomisentie 2

Kyröspohjan Kinkerit

Mielenkiintoisia keskusteluja, hengellistä ravintoa, yhteislaulua ja kohtaamisia!

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.