Avoin perhekerho Torikadun Olohuone

Perhekerho on avoin kerho

Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua ja mukana saa olla silloin kun itselle sopii.  Mukaan voi hyvin tulla myös kesken kauden. Perhekerhoon lapsi tulee aina aikuisen kanssa. Se voi olla äiti, isä, isovanhempi, kummi tai joku muu lapselle läheinen aikuinen.

Tarjolla on

maksutonta aamupalaa, vapaata leikkiä ja vaihdellen muita puuhia kuten musiikkia ja lauluja tai kädentaitoja. Välillä kanttori vierailee kerhossa. Silloin kerho täyttyy iloisesta laulusta ja soitosta. Toisinaan saamme mukaamme Mari-papin, joka on varhaiskasvatuksen oma pappi. Hän on seurakunnassa erityisesti teitä, lapsiperheitä varten.

Jos sinulla on toiveita tai ideoita perhekerhon sisällöstä, kuulemme ne mielellämme.

Iloisia uutisia

Perhekerhossa saamme tutustua turvalliseen ja hyvään Taivaan Isään, ihastella yhdessä elämän ja arjen ihmeitä, kysellä ja kertoa. On lupa myös olla vain ja kuunnella. Perhekerhossa ja Taivaan Isän silmissä jokainen on tärkeä!

Jokaisen kerhokerran aikana kokonnumme yhteiseen hartaushetkeen. Se voi tarkoittaa esimerkiksi Raamatun kertomusta ja rukousta, laulua, soittoa ja yhdessä pohtimista.

lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

lastenohjaaja

Hei, olen Unna.. toimin Hämeenkyrön lapsi- ja perhetyössä lastenohjaajana. Lastenohjaajan tehtävissä olen työskennellyt koko työikäni. Lapset ja perheet ovat sydämenasiani ja työtäni teen kiitollisin mielin.

Omaan perheeseeni kuuluu aviomies Timo ja neljä omaa lasta sekä kolme lahjalasta. Saan olla myös kolmelle lapsenlapselle mummi.

Harrastan juoksua, kävelyä, metsässä samoilua ja kuksakahveita nuotioilla. Tykkään kovasti myös tehdä erilaisia kädentaitoja sekä lukea kirjoja.

Mottoni on.. muista elää ja tehdä hyvää.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.