Tänä sunnuntaina hämmästelemme Jeesuksen ensimmäistä ihmettä Kaanaan häissä. Hämmästelemässä mukana Henna-Riikka Kivistö, Sanna Loikas ja Mikkeli Kivimäki. Messussa mukana hiihtoloman rippikoululaiset (sekä päiväkoulu että leiri).

Messu on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, jossa saamme tulla ehtoolliselle, saamme laulaa ja rukoilla yhdessä, sekä kuunnella Jumalan sanaa.

vt. kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Anna-Maija ja Matti Frantsilan kodissa os. Osarantie 50

Järvenkylän - Kostulan - Särkijärven - Osaran Kinkerit

Mielenkiintoisia keskusteluja, hengellistä ravintoa, yhteislaulua ja kohtaamisia!

Pikkumessu

Pieni rauhoittumisen hetki kiireisen viikon keskellä, lepoa Jumalan kämmenellä

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.