Messu Hämeenkyrön kirkossa

Pyhän perheen sunnuntai.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

vt. kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu

Tänä sunnuntaina hämmästelemme Jeesuksen ensimmäistä ihmettä Kaanaan häissä. Hämmästelemässä mukana Henna-Riikka Kivistö, Sanna Loikas ja Mikkeli Kivimäki. Messussa mukana hiihtoloman rippikoululaiset (sekä päiväkoulu että leiri).

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Messu

Jeesus herättää uskon. Jeesuksen tekemistä ihmeistä uskon herättäminen on kaikkein suurin ja kauaskantoisin. Messussa palvelutehtävissä Henna-Riikka Kivistö, Johanna Eränen ja Tuomas Ukkonen. Messussa mukana SJ3-rippikouluryhmä.