Joululaulumessu Hämeenkyrön kirkossa

Neljäntenä adventtina kaivetaan jo joululaulut esille. Niiden soidessa odotamme Jeesusta hänen äitinsä Marian kanssa. Marian ilo ja hämmennys on käsin kosketeltavaa. Messussa kanssamme Henna-Riikka Kivistö ja Heidi Olkinuora.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

vt. kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu

Uusien työntekijöiden ja luottamushenkilöiden tehtäviinsä siunaaminen. Musiikissa mukana mm. MiniGospelSingers ja Heavenly House Band. Lopuksi kahvit.Tervetuloa!

Kuukalla os. Nikkari-Tuomisentie 2

Kyröspohjan Kinkerit

Mielenkiintoisia keskusteluja, hengellistä ravintoa, yhteislaulua ja kohtaamisia!

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.