Veteraanitalolla

Tule laulamaan yhdessä Veteraanitalon väen kanssa joulun tunnelmissa!

Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa voi laulaa tai kuunnella toisten laulua. Ihaninta on yhteen kokoontuminen tuttujen sekä vähän uudempien joululaulujen äärelle.

Tilaisuuksissa kerätään vapaaehtoinen kolehti Suomen Lähetysseuralle, ja jokainen tilaisuuteen osallistuja saa mukaansa Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -lauluvihkosen. Näin joululauluihin voi palata vielä kotonakin!

Mukana Henna-Riikka Kivistö

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Suuri joulukonsertti

Monia esiintyjiä, katso tarkemmat tiedot! Ohjelma 10 €

Olohuonemessu

Nimensä mukaisesti Olohuonemessu on messu Olohuoneessa. Yhdessä laulaminen, rukoileminen, lasten kirkkohetki ja Jumalan sanasta rennossa ilmapiirissä jakaminen johtavat meidän yhteiseen ehtoollispöytään. Ja vielä lopuksi kirkkokahveille.

Vesajärven Vesalassa os. Vesajärventie 1710, Vesajärvi

Kauneimmat joululaulut

Tule laulamaan joulu sydämeesi!