Nuoren seurakunnan kauneimmat joululaulut

Nuoren seurakunnan kauneimmat joululaulut Hämeenkyrön kirkko

Tervetuloa nuorten joulutunnelmaan!

Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa voi laulaa tai kuunnella toisten laulua. Ihaninta on yhteen kokoontuminen tuttujen sekä vähän uudempien joululaulujen äärelle.

Tilaisuuksissa kerätään vapaaehtoinen kolehti Suomen Lähetysseuralle, ja jokainen tilaisuuteen osallistuja saa mukaansa Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -lauluvihkosen. Näin joululauluihin voi palata vielä kotonakin!

Joululaulutunnelmassa mukana seurakunnan nuorten oma bändi, Mari Metsävainio, Mikkeli Kivimäki, Heidi Olkinuora ja Tuomas Ukkonen.

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Nuortenilta

Nuortenillassa voit viettää aikaa toisten nuorten kanssa, ollaan hetki Sanan äärellä, hengaillaan, pelaillaan ja nautitaan kahvia/teetä.