Vanajan varttuneet -kerho

Vanajan varttuneet -kerho

Ulla ja Antti Linnainmaan koti, os. Trossitie 94

”Mitä lienee aarteita Suomessa toki kallehin on vapaus” Vanajan varttuneet-kerhossa itsenäisyyspäivän aaton tunnelmissa Anu-papin kanssa

Kerho on tarkoitettu kaikille, kaikissa kylissä asuville ja kaikenikäisille,

ota myös ystävä mukaan!

Kerho alkaa kahvilla ja jatkuu yhteisellä ohjelmalla

Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi

Lämpimästi tervetuloa pomimaan helmiä arkeen!

Linnainmaan väki

sekä aikuis- lähetys- ja diakoniapastori Anu Mätäsniemi

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi

Vesala, Vesajärventie 1720

Vesajärven kultaisen iän kerho

Kaikille avoin kyläkerho.

Ruokala, Kotorinne, Kirkkoahde 4

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen kerho kokoaa yhteen alueella asuvat, mutta tervetulleita ovat uudetkin lähistöllä asuvat ja toimintaa ja hartaushetkeä arjen keskelle kaipaavat.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli