Toivoa naisille-ilta

Toivoa naisille-ilta Torikadun Olohuone

(ent. Hanna-piiri) Haluamme tukea ja varustaa naisia rukoilemaan, kuuntelemaan, oppimaan, kasvamaan ja jakamaan toivoa. TULE MUKAAN!

Illassa Toivoa naisille-työn kuulumisia, yhteistä rukousta rukouskalenterin aiheiden mukaan ja keskustelua. Usein ehdimme rukoilla myös ryhmäläisten omien asioiden puolesta.

Toivoa naisille-työn kautta kustannetaan radio-ohjelmia eri maihin. Ohjelmissa tuetaan ja rohkaistaan naisia ja tyttöjä arkielämään liittyvissä asioissa ja kerrotaan myös Jumalasta, joka rakastaa ja antaa elämään toivon. Halutessasi tukea rahallisesti radio-ohjelmia voit tuoda haluamasi summan illassa esillä olevaan purkkiin. Olet tervetullut mukaan toimintaan vaikka et tukisikaan työtä rahallisesti. Hämeenkyrön Toivoa naisille-työn kautta kerätyllä rahalla tuetaan Intiassa tehtäviä radio-ohjelmia.

Kaikki uudet ideat rahan keräämiseen tai työn tunnetuksi tekemiseen ovat tervetulleita.

Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri

Toivoa naisille-ilta

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli on kaikille avoin toimintapäivä.

Koskilinna, Koskilinnakuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli on kaikille ja kaikenikäisille avoin toimintapäivä. Voit tulla osaksikin aikaa.