Perhekerhojen puurojuhla

Perhekerhojen puurojuhla Särkijärven leirikeskus

Myös uudet perheet tervetuloa!

Perhekerhojen yhteinen puurojuhla Särkijärven leirikeskuksessa. Jouluista ohjelmaa; musiikillinen adventtihartaus Tuomas Ukkosen säestyksellä, joulupuuroa, joululauluja, vapaata leikkiä ja yhdessäoloa. Ei tarvitse ilmoittautua ja uudet lapsiperheet ovat myös tervetulleita. Mukana lastenohjaajat, Mari Metsävainio ja Tuomas Ukkonen

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.