Nuorten Raamattupiiri

Punainen Pirtti

Tiistain Raamattupiirissä käydään läpi Uutta Testamenttia kahvista nautiskellen. Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan, kyselemään. Raamattupiirissä luetaan Raamattua ja yritetään ymmärää, mitä Raamatun sanoma voisi meille tämän päivän ihmisille tarkoittaa. Ymmärtämällä Raamattua, kuva Jumalasta avautuu ymmärrettävästi. Tilaisuus on maksuton.

Messu

Tänä sunnuntaina hämmästelemme Jeesuksen ensimmäistä ihmettä Kaanaan häissä. Hämmästelemässä mukana Henna-Riikka Kivistö, Sanna Loikas ja Mikkeli Kivimäki. Messussa mukana hiihtoloman rippikoululaiset (sekä päiväkoulu että leiri).

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen kristillisten kirkkojen ja oman seurakuntamme puolesta.