Adventtihartaus

to 29.11. kello 12.45 - kello 13.15

Adventtihartaus

Siljankoti

Nyt sytytämme kynttilän, se liekkiin leimahtaa... tervetuloa sytyttämään ensimmäinen adventtikynttilä! Joulun odotus alkaa!

Pieni hetki arjessa Jumalan kämmenellä! Tervetuloa kaikki ja kaikenikäiset!

Mukana Anu Mätäsniemi ja Heidi Olkinuora


pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi

Katso myös

to 14.2. klo 13.15 -13.45

Päiväkeskus Aurinkorinne os. Tunnelikuja 1 (Siljankodin alakerta)

Ystävänpäivän hartaus Aurinkorinteellä

Voimaa ja siunausta Jumalan sanasta!
to 14.3. klo 13.15 -13.45

Päiväkeskus Aurinkorinne os. Tunnelikuja 1 (Siljankodin alakerta)

Hartaus Aurinkorinteellä

Voimaa ja siunausta Jumalan sanasta!
ti 16.4. klo 13.00 -14.00

Siljankoti os. Tunnelikuja 1

Pääsiäisehtoollinen

Hiljaisen viikon tiistaina vietämme Siljankodissa ehtoollishetkeä. Mukana myös Aurinkorinteen väki. Tilaisuus on avoin kaikille!