Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen ruokala Kirkkoahde 4

Kotorinteen kerho kutsuu Kotorinteellä ja lähistölläkin asuvat yhteen hiljentymään, rupattelemaan ja kahvittelemaan.

Seurakunnan diakoniatyö järjestää kerhon ja usein kerhossa vierailee pappi, kanttori tai seurakuntalainen diakoniatyöntekijän kanssa. Alussa on hartaus ja pientä ohjelmaa ja lopuksi juomme seurakunnan tarjoamat pullakahvit. Tänä syksynä kerho on siirtynyt keskiviikolle ja aikaisempaan ajankohtaan eli klo 13.30. kerho kestää reilun tunnin ja henkilökunta auttaa tarvittaessa huonosti liikkuvia paikalle. Kerhoon ovat tervetulleita myös Kotorinteen ulkopuolella asuvat ja uusia mahtuu mukaan. TERVETULOA! Tällä kertaa vieraanamme on pastori Anu Mätäsniemi.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.