Avoin perhekerho Torikadun Olohuone

Tiistain perhekerhossa

painotamme mahdollisuuksien mukaan luontoon, ympäristöön ja vuodenaikoihin liittyviä teemoja.

Perhekerho on avoin kerho

Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua ja mukana saa olla silloin kun itselle sopii.  Mukaan voi hyvin tulla myös kesken kauden. Perhekerhoon lapsi tulee aina aikuisen kanssa.

Tarjolla on

maksutonta aamupalaa, vapaata leikkiä ja vaihdellen muita puuhia kuten musiikkia ja lauluja, kädentaitoja tai aikuisille suunnattuja jutusteluhetkiä jostakin perhe-elämään liittyvästä asiasta.

Jokaisella kerhokerralla kokoonnumme myös yhdessä hiljentymään, kuuntelemaan ja pohtimaan Taivaan Isään, Jeesukseen, Raamattuun ja elämään liittyviä asioita, rukoilemme tutun kerhorukouksen ja laulamme jotain. Kerho lopetetaan loppupiiriin ja loppulauluun.

Välillä kanttori vierailee kerhossa. Silloin kerho täyttyy iloisesta laulusta ja soitosta. Toisinaan saamme mukaamme Mari-papin, joka on varhaiskasvatuksen oma pappi. Hän on seurakunnassa erityisesti teitä, lapsiperheitä varten.

Jos sinulla on toiveita tai ideoita perhekerhon sisällöstä, kuulemme ne mielellämme.

lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

lastenohjaaja

Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.