Alfa-koulutusviikonloppu

Alfa-koulutusviikonloppu Särkijärven leirikeskus

Koulutusviikonloppu on tarkoitettu 15.1. alkavan vuoden 2019 Alfakurssin pienryhmäohjaajille ja muille vastuunkantajille.

Kokoonnumme varustautumaan tulevia kevätkauden 2019 Alfailtoja varten.

Aloitamme klo 10 ja lopetamme noin klo 16.

Tarjolla lounas ja päiväkahvit. Koulutus ilmainen niille, jotka tulevat tekemään yhdessä seurakuntamme Alfaa.

Kouluttajina Erkki Jokinen, Mikkeli Kivimäki ja Pirjo Järvinen.

Ilmoittaudu Pirjolle: pirjo.jarvinen@evl.fi

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen kristillisten kirkkojen ja oman seurakuntamme puolesta.

Nuorten raamattupiiri