Ilmoittautuminen Juhani Tikkasen keikalle

Ilmoittautuminen Juhani Tikkasen keikalle Särkijärven leirikeskus

Ilmoittaudu perjantain 23.11. aikana ensi viikon nuorteniltaan, jossa musiikkivieraana Juhani

Juhani Tikkanen keikalla nuortenillassa ensi viikon perjantaina 30.11.2018! Nuortenilta pidetään Särkijärven leirikeskuksessa klo 19 alkaen. Illan lopuksi noin klo 21.30 alkaen Juhani Tikkasen konsertti. Ennen konserttia iltapala tarjolla. Jotta tiedämme varata riittävästi iltapalaa, niin ilmoita tulostasi Tuomakselle 044 724 8366 tämän viikon perjantaihin eli 23.11.2018 mennessä. Nuortenilta on kaikille nuorille (7-luokkalaisista ylöspäin) avoin. Konsertin jälkeen jatkamme nuorten leirin porukalla särkijärvellä leiriä. Vielä on perjantaihin asti aikaa ilmoittautua mukaan myös leirille(pe-su). Lähde mukaan nuorteniltaan ja/tai leirille, ja ota mukaan kaverisikin. Leiri-ilmoittautumiset Tuomakselle. Leirin hinta 25 € #hämeenkyrönsrk_nuoret #hämeenkyrönseurakunta #särkijärvenleirikeskus #hämeenkyrö #kyröskoski #juhanitikkanen

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Messu

Tänä sunnuntaina hämmästelemme Jeesuksen ensimmäistä ihmettä Kaanaan häissä. Hämmästelemässä mukana Henna-Riikka Kivistö, Sanna Loikas ja Mikkeli Kivimäki. Messussa mukana hiihtoloman rippikoululaiset (sekä päiväkoulu että leiri).

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

MiniGospelSingers

Lauluryhmä 1-5 luokkalaisille!