Toukola, Sasintie 21

Tervetuloa kerhoon keskellä viikkoa tapaamaan toisia, rupattelemaan, kahvittelemaan ja hiljentymään. Vaihtelevaohjelmaisen kerhon tarjoaa diakoniatyö.

Sasin seurakuntakerho kokoontuu kerran kuussa. Rupattelemme, hiljennymme, laulelemme, kahvittelemme, muistelemme... Ohjelma vaihtelee, välillä on vieraita, vaikkapa kanttori, pappi tai seurakuntalaisia. Tällä kertaa kerhossa on laulattamassa kanttori Heidi Olkinuora ja lauluryhmä. Kerho on ilmainen ja seurakunta tarjoaa vapaaehtoisten emäntien keittämät kahvit pullineen. Välillä nauru raikuu, välillä pohditaan syntyjä syviä. Mukaan mahtuu uusia kävijöitä, Sasia kauempaakin! TERVETULOA! Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Järvisen Pirjo puh 0447248362

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Koskilinna, Koskilinnakuja 3

EI Myötätuulta syyslomaviikolla 18.10.

Myötätuuli on kaikille ja kaikenikäisille avoin toimintapäivä. Voit tulla osaksikin aikaa.

Toukola, Sasintie 21

Sasin seurakuntakerho

Toukolaan kokoonnutaan yhteen keskellä arkiviikkoa. Kerhossa rupatellaan, kahvitellaan, hiljennytään Sanan äärellä. Tervetuloa mukaan uudet ja vakikävijät!

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli on kaikille avoin toimintapäivä