Vaalipäivän sanajumalanpalvelus Hämeenkyrön kirkossa

Valvomisen sunnuntai herättelee meitä siihen, ettemme voi tietää, milloin Kristus tulee takaisin. Unilukkareina Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora. Jumalanpalveluksen jälkeen aukeaa seurakuntavaalien varsinaisen vaalipäivän äänestyspiste kirkossa.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

Messu

Tänä sunnuntaina hämmästelemme Jeesuksen ensimmäistä ihmettä Kaanaan häissä. Hämmästelemässä mukana Henna-Riikka Kivistö, Sanna Loikas ja Mikkeli Kivimäki. Messussa mukana hiihtoloman rippikoululaiset (sekä päiväkoulu että leiri).

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Messu

Jeesus herättää uskon. Jeesuksen tekemistä ihmeistä uskon herättäminen on kaikkein suurin ja kauaskantoisin. Messussa palvelutehtävissä Henna-Riikka Kivistö, Johanna Eränen ja Tuomas Ukkonen. Messussa mukana SJ3-rippikouluryhmä.