Joulun Lapsi - ilta

Joulun Lapsi - ilta Torikadun Olohuone

Rakkauden reunalla dokumenttielokuva ja Joulun lapsi-pakettien pakkaamista yhdessä. Tervetuloa!

Illassa katsomme noin tunnin mittaisen dokumenttielokuvan Rakkauden reunalla, jossa seurataan laulaja-lauluntekijä Jipun matkaa Romanian köyhiin kyliin jakamaan suomalaisten valmistamia joululahjoja Operaatio Joulun Lapsi- keräyksen kautta. Dokumentti kuvaa inhimillisen kärsimyksen keskeltä löytyvää iloa, toivoa ja rakkautta.

Elokuvan jälkeen kokoamme yhdessä Joulun Lapsi-paketteja ja teemme niihin tervehdyskortteja. Kahvitarjoilu.

Voit halutessasi tuoda mukanasi tarvikkeita paketteihin. Sopivia tarvikkeita ovat pienet lelut (esim. pieni pehmolelu, nukke, pallo, auto), koulutarvikkeet (lyijykynä, teroitin, pyyhekumi, penaali, värikynät, vihko), hygieniatarvikkeet (kampa/harja, palasaippua, hammasharja), käsineet, päähine, lämpimät sukat, ohut villaneulospaita.

Lisää tietoa keräyksestä ja pakkausohjeista saat sivustolta www.joulunlapsi.fi

tai diakoniatyöntekijä Suvituuli Messiltä

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri

Toivoa naisille-ilta

(ent. Hanna-piiri) Haluamme tukea ja varustaa naisia rukoilemaan, kuuntelemaan, oppimaan, kasvamaan ja jakamaan toivoa. TULE MUKAAN!

Särkijärven leirikeskus

Ilmoittautuminen nuorten adventtileirille päättyy

Leiri pidetään 30.11.-2.12.2018

Olohuonemessu

Nimensä mukaisesti Olohuonemessu on messu Olohuoneessa. Yhdessä laulaminen, rukoileminen, lasten kirkkohetki ja Jumalan sanasta rennossa ilmapiirissä jakaminen johtavat meidän yhteiseen ehtoollispöytään. Ja vielä lopuksi kirkkokahveille.