Isänpäivän Messu Hämeenkyrön kirkossa

Isänpäivän Messu Hämeenkyrön kirkossa Hämeenkyrön kirkko

Tänään ovat isät ja isoisät messua pitämässä! Tervetuloa kaikki ja kaikenikäiset aloittamaan isänpäivä juhlallisesti kotikirkosta!

Messussa olemme yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

Isänpäivän messussa tehtävissä isät ja isoisät:

Tekstejä lukevat Heimo Nordfors ja Pasi Tuomala, esirukouksessa avustaa Jaakko Reilin ja Aarre Taipale. Ehtoollisen jaossa on mukana Jouko Vanhatalo.

Isänpäivän juhlatunnelmaa kohottaa myös kanttori Heidi Olkinuoran kaunis huilumusiikki ja Heidin sekä Kaisu Taloselan yhteissoitto- ja laulu.

Pappina Anu Mätäsniemi.

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi

Vaalipäivän sanajumalanpalvelus Hämeenkyrön kirkossa

Valvomisen sunnuntai herättelee meitä siihen, ettemme voi tietää, milloin Kristus tulee takaisin. Unilukkareina Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora. Jumalanpalveluksen jälkeen aukeaa seurakuntavaalien varsinaisen vaalipäivän äänestyspiste kirkossa.

Veteraanitalo

Hartaus

Pieni hartaushetki arjessa Jumalan kämmenellä

Päiväkeskus Aurinkorinne

Hartaus Aurinkorinteellä

Pieni hetki arjessa Jumalan kämmenellä! Tervetuloa kaikki ja kaikenikäiset!