Nuorten lauantairaamis

Punainen Pirtti

Nuorten raamattupiirissä luetaan lauantaisin Vanhaa Testamenttia ja tietenkin kahvista nautiskellen. TÄMÄN LAUANTAIN RAAMIS PERUTTU.

Nuorten raamattupiirissä luetaan lauantaisin Vanhaa Testamenttia ja tietenkin kahvista nautiskellen. Jumala on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Tule löytämään rakastava ja armollinen Jumala Vanhan Testamentin puolelta. Kun Raamattua lukee se avautuu ja kun Raamattu avautuu, kuva Jumalasta selkiytyy. Tilaisuus on maksuton.

Nuorten raamattupiiri

Raamiksessa käydään läpi Raamattua keskustellen ja erilaisten kommentaarien valossa.

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen kristillisten kirkkojen ja oman seurakuntamme puolesta.

Messu

Tänä sunnuntaina hämmästelemme Jeesuksen ensimmäistä ihmettä Kaanaan häissä. Hämmästelemässä mukana Henna-Riikka Kivistö, Sanna Loikas ja Mikkeli Kivimäki. Messussa mukana hiihtoloman rippikoululaiset (sekä päiväkoulu että leiri).