Olohuonemessu

Nimensä mukaisesti Olohuonemessu on messu Olohuoneessa. Yhdessä laulaminen, rukoileminen, lasten kirkkohetki ja Jumalan sanasta rennossa ilmapiirissä jakaminen johtavat meidän yhteiseen ehtoollispöytään. Ja vielä lopuksi kirkkokahveille.

Olohuonemessuihin saa tulla mukaan laulamaan, juttelemaan, kuuntelemaan ja yhdessä viettämään aikaa Taivaan Isän kasvojen edessä.

Tai jos oma paikka löytyykin paremmin rukouspalvelusta, saarnakeskustelusta, lasten omasta kirkkohetkestä, kirkkokahvien tarjoajana tai vaikka bändin kanssa soittaen, tilaa löytyy sieltäkin.

Jos jokin edellämainituista palvelutehtävistä kuulostaa omalta, ole rohkeasti yhteydessä Henna-Riikkaan. Tai ilmoittaudu ovella tullessasi :)

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Siljankodissa

Ehtoollishetki joulun tunnelmassa

Vietämme ehtoollista yhdessä Siljankodin ja Aurinkorinteen väen kanssa. tervetuloa myös kotiväki mukaan!

Joululaulumessu Hämeenkyrön kirkossa

Neljäntenä adventtina kaivetaan jo joululaulut esille. Niiden soidessa odotamme Jeesusta hänen äitinsä Marian kanssa. Marian ilo ja hämmennys on käsin kosketeltavaa. Messussa kanssamme Henna-Riikka Kivistö ja Heidi Olkinuora.

Aattohartaus kirkossa

Kultainen joulu