Pyhäinpäivän iltamessu Hämeenkyrön kirkossa

Pyhäinpäivänä muistamme Taivaan kotiin siirtyneitä läheisiämme. Iltamessussa luetaan vuoden aikana kuolleiden seurakunnan jäsenten nimet ja sytytetään heille muistokynttilät. Pyhäinpäivässä mukana Henna-Riikka Kivistö, Anu Mätäsniemi ja Saara Syrjäniemi.

Pyhäinpäivän iltamessussa saamme tuoda Taivaan Isän eteen surumme ja kaipauksemme, kun läheisemme on kuollut. Samalla kiitämme Jumalaa Taivaan kodista ja uskomme, että saamme siellä vielä rakkaamme kohdata.

Messussa käymme myös yhteiseen ehtoollispöytään. Ehkä juuri pyhäinpäivänä meille tulevat läheisiksi ehtoollisliturgian sanat: "Laulamme sinulle ylistystä enkelien ja kaikkien pyhien kanssa."

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu Hämeenkyrön kirkossa

Kolmantena adventtina Jeesuksen syntymää odotetaan hänen serkkunsa Johannes Kastajan näkökulmasta. Johanneksen tehtävänä oli valmistella ihmisiä ottamaan Jeesus vastaan. Sitä tehtävää olisi yhä tehtävänä. Messussa Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora.

Siljankodissa

Ehtoollishetki joulun tunnelmassa

Vietämme ehtoollista yhdessä Siljankodin ja Aurinkorinteen väen kanssa. tervetuloa myös kotiväki mukaan!

Joululaulumessu Hämeenkyrön kirkossa

Neljäntenä adventtina kaivetaan jo joululaulut esille. Niiden soidessa odotamme Jeesusta hänen äitinsä Marian kanssa. Marian ilo ja hämmennys on käsin kosketeltavaa. Messussa kanssamme Henna-Riikka Kivistö ja Heidi Olkinuora.